• Haberler
  • Konya
  • TBMM Başkanı Kurtulmuş Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

Konya'da düzenlenen Şeb-i Arus törenleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla büyük bir coşku ve anlam buldu. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şeb-i Arus'u anma etkinlikleri çerçevesinde geldiği Konya'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı da ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş Başkan Altay'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da düzenlenen Şeb-i Arus törenleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla büyük bir coşku ve anlam buldu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şeb-i Arus'u anma etkinlikleri çerçevesinde geldiği Konya’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı da ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, TBMM Başkanı Kurtulmuş’a teşekkür ederken; Kurtulmuş da Başkan Altay’a hizmetlerinde başarılar diledi.

Kurtulmuş, Konya'nın mistik atmosferinde gerçekleşen Şeb-i Arus törenlerine katılarak hem manevi bir atmosferde bulundu hem de çeşitli temaslarda bulundu. Mevlana'nın türbesini ziyaret eden TBMM Başkanı, şehrin tarih ve kültür mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme