• Haberler
  • Ekonomi
  • Yeni Yılı İndirimli Kapadokya Turlarında Karşılayın! Kapadokya Gezisine 500 TL İndirim Kazanmak için…

Yeni Yılı İndirimli Kapadokya Turlarında Karşılayın! Kapadokya Gezisine 500 TL İndirim Kazanmak için…

Yeni yılı Kapadokya turlarında geçirmek isteyenler için Vodafone 500 TL indirim kampanyasını duyurdu. Kupon kodunu girenler anında sepet indiriminden faydalanacak.

Yeni yılın heyecanını Kapadokya'nın eşsiz manzarasında balon üzerinde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat geldi. Vodafone hat kullanıcılarına özel anında 500 TL indirim kampanyasını başlattı.

Kapadokya turlarında geçerli olan kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için 5.000 TL ve üzeri yurtiçi tur satın alımlarında 500 TL geçerli olacak.

Vodafone ile Peri Bacalarını Ucuza Keşfedin!

Nevşehir, Niğde, Aksaray, Kayseri ve Kırşehir illerini kapsayan Kapadokya Peri Bacaları ile meşhurdur. UNESCO Dünya miras listesine eklenen Peri Bacaları Türkiye'deki en turistik bölgeler arasında yer alır.

Kapadokya'ya yılın belirli dönemlerinde günübirlik yıllar düzenlenerek eşsiz manzarasının tadını çıkarmak mümkündür. Vodafone ile Kapadokya turuna 500 TL indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Vodafone hat kullanıcısı olması gerekiyor.

500 TL İndirim Kodu Nedir?

GSM numarası ile birlikte Seyahat Yanımda uygulamasına giriş yaparak kupon kodunu ilgili alana girenler ancak faydadan yararlanacak. Seyahat Yanımda uygulaması içinde yer alan “kupon kullanmak istiyorum” alanını aktif hale getirerek YTUR500 kodunu girenler anında 500 TL indirimden faydalanacak.

 

Bakmadan Geçme