• Haberler
  • Spor
  • TIKLA - İZLE! Hüseyin Saydam: Konyaspor'u yöneten bir üst akıl var!

TIKLA - İZLE! Hüseyin Saydam: Konyaspor'u yöneten bir üst akıl var!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Flash bir iddia ortaya attı. Saydam, Konyaspor'u yöneten bir üst akıl olduğunu öne sürdü.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TIKLA - İZLE! Hüseyin Saydam: Konyaspor'u yöneten bir üst akıl var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konyaspor’un Kongre sürecini ve Konyaspor’un durumunu yorumladı. Saydam, Konyaspor’u yöneten bir üst akılın varlığından bahsederek yeşil beyazlı yönetimin istifa edip etmeme durumunun kendi ellerinde olmayan bir şey olduğunu ileri sürdü. 

Saydam açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Konyaspor, mağlubiyetler yaşadığı zamanlarda o dönemlerde haliyle tarftarımız yönetimin istifasını istemişti. Sosyal medya aracılığıyla şunu söylemiştik zaten bu yönetimin elinde olan bir şey değil. Burda bir üst akıl var. Onlar idare ediyor. Yani yönetimin istifa edip etmeyeceği kendi ellerinde olan bir şey değildi zaten. Ülkemizde şu var siyasetin girmediği bulaşmadığı hiçbir alan yok. STK’larımız siyasallaşmış, takımlarımız siyasallaşmış, belli noktada medyamız tarafsız olması gerekirken bir çok durumda siyasallaşmış,  hukuk siyasallaşmış,  hem takımlarımızın hem basınımızın hem STK’larımızın özgürlüklerine kavuşması gerekiyor. Yoksa Siyasetin elinde hakikkaten bütün alanlar oyuncak olmuş durumda.”
 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLE

Bakmadan Geçme