Tirana maçında istifa sesleri yükselecek!

Beşiktaş tarftarı, Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Uefa Konferans Ligi 2. Eleme turunda yönetimi istifaya davet edecek.

Tirana maçında istifa sesleri yükselecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPOR HABERLERİ: Beşiktaş, Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Uefa Konferans Ligi 2. Eleme turunda Tirana ile karşılaşacak. Tirana karşılaşması öncesi sosyal medyadan örgütlenmeye başlayan siyah beyazlı tarftarlar, Başkan Ahmet Nur Çebi’yi ve yönetimi istifaya çağıracak.

Beşiktaş’a Başkan olduktan 3 kupa kazanan Başkan Ahmet Nur Çebi, bu sezon transfer konusunda rakiplerinin gerisinde kaldı. Tadiç’i Fenerbahçe’ye kaptırarak pisikolojik avantajı rakibine veren siyah beyazlılar, Zaha’nın da Galatasaray’a transfer olmasıyla birlikte kadro kalitesi anlamında rakiplerinin çok gerisinde kaldı. Tirana maçında istifa sesleri yükselecek!

Süper lig’in  üzerinde Kadro kuran rakiplerine kıyasla hücüm hattında Aboubakar ve geçen sezon sakatlık yaşayan Ghezzal’a sahip olan Karakartal, Redmond’ı da kadroda tutmayı başaramadı. 
Transfer döneminde gösterdiği başarısız transfer politikası ile siyah beyazlı tarftarlara güven veremeyen Başkan Çebi, Ceyhun Kazancı’nın da istifasını 2 defa geri çevirdi. 
Beşiktaşlı tarftarlar, Kazancı’nın istifasının kabul edilmemesi sebebiyle  transfer döneminin  bu noktaya geldiğini düşünüyor. Bu nedenler sebebiyle siyah beyazlı taraftarlar, Tirana Karşısında Yönetimi istifaya davet edecek. 

SPOR HABERLERİ - HAKİMİYET SPOR - BEŞİKTAŞ
 

Bakmadan Geçme