TOGG eğitim aracı oldu

Yeni sürücü adayları, Türkiye'nin otomobili Togg ile araba kullanmayı öğreniyor.

Yozgat'ta bir sürücü kursu, hem kursiyer sayısının çoğalması hem de adayların sürüş tekniklerinin yerli otomobille gelişmesi için Togg'un T10X modelini satın aldı. Otomatik vites sürücü belgesi almak için kursa kayıt yaptıran adayların çoğunun Togg'u tercih ettiği belirlendi.

Sürücü kursunun sahibi Okan Ateş, gelişen teknoloji ve yenilenebilir enerji kaynaklarıyla elektrikli araçların gündeme geldiğini söyledi.
Çok sayıda markanın elektrikli araç ürettiğini ancak yerli olduğu için özellikle Togg'u tercih ettiklerini anlatan Ateş, "Togg getirince, ilk kez ehliyet almayı düşünen kursiyerlerimizden yoğun talep oldu. Kursiyerlerimiz gelip elektrikli araç kullanmak istiyor, kayıt olmak istiyorlar. Bu deneyimi yaşamak istiyorlar. Bir de marka ve modelin yerli ve milli olması nedeniyle üst düzey bir talep var. Talebe yetişmekte zorlanıyoruz." dedi.

Sürücü adaylarından Ahmet Hakan Kaplan da Yozgat'ta kursun TOGG ile eğitim verdiğini duyunca kursa kaydolduğunu belirttirken, ilk sürüş deneyimini aktardı, "Gerçekten çok güzeldi. Yozgat'a böyle bir yenilik getirdikleri için sürücü kursuna teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim. Togg'un çok rahat kullanımı var. İlk defa Togg'u kullandım ve çok memnun kaldım. Herkese teşekkür ederim." 

AA

Bakmadan Geçme