Toplamda 35 bini aşkın seyahat ve gezi tutkununu taşıdı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ'nin düzenlediği Doğu Ekspresi, yılın ilk üç ayında ise toplamda 35 bini aşkın seyahat ve gezi tutkununu taşıdı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ'nin düzenlediği Doğu Ekspresi, eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz bir an sunmaya devam ediyor. Ankara'dan başlayan ve Kars'a kadar uzanan bu 25 saatlik yolculuk, yolcularını bir masal diyarına taşıyor.

Toplamda 35 bini aşkın seyahat ve gezi tutkununu taşıdı

Doğu Ekspresi, Ankara'dan hareket ederek Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum güzergahlarını izleyerek 1310 kilometrelik bir yolculuk yapıyor ve son durağı Kars'a ulaşıyor. Bu yolculuk boyunca, Anadolu'nun muhteşem manzaralarıyla bezeli bir rota takip ediliyor.

Özellikle Ramazan Bayramı tatilinde büyük ilgi gören bu tren seferleri, gençlerden doğa tutkunlarına, fotoğrafçılardan her yaştan gezginlere kadar farklı kesimlerden yolcuları ağırlıyor. Yılın ilk üç ayında ise toplamda 35 bini aşkın seyahat ve gezi tutkununu taşıdı.

Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi, sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, Türkiye'nin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için bir yaşam tarzı haline gelmiş durumda. Bu eşsiz yolculuklar, hem yerli hem de yabancı turistler için unutulmaz anılarla dolu bir deneyim sunmaya devam ediyor.

AA

Bakmadan Geçme