• Haberler
  • Asayiş
  • Trafik levhası hırsızları jandarma tarafından yakalandı

Trafik levhası hırsızları jandarma tarafından yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde trafik levhalarını çalan ve bu malzemeleri satın aldığı tespit edilen 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, elektrik kesintilerinin yaşandığı saateler arasında hırsızlık vakası meydana gelebileceğini göz önünde bulundurarak devriye faaliyeti başlattı. Devriye ekipleri, Aydın'ın Nazilli ilçesinde Nazilli-Bozdoğan karayolu üzerinde bir aracın sürekli durup hareket etmesinde şüphelenerek, aracı takibe aldı. Takip sonucu yol kenarında bulunan trafik işaretlerinin söküldüğü ve bir kamu kurumuna ait sulama kanalı çevresindeki galvaniz tellerin kesildiği tespit edildi. 

Durdurulan araçta olan A.K., A.T., ve K.K. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelilerin aynı bölgede daha önce de hırsızlık yapmış olabileceğini göz önünde bulundurarak detaylı araştırma yaptı. Araştırma kapsamında bir benzin istasyonunda hırsızlık faalliyetinde kullanılan bir araç ele geçirildi.

Ekipler, şüphelilerin çaldıkları malzemeleri A.Ç.'ye sattığını belirledi. A.Ç.'nin ikamet, eklentileri ve araçlarda yapılan aramalarda, suçlarda kullanılan 2 adet demir kesme makası, 2 adet pense, 1 adet demir keskin ile 5 adet trafik işaret levhası, 2 adet trafik işaret demiri, 3 top örgü tel ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerin ilgili kamu kurumuna teslim edileceği belirtilirken, 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme