• Haberler
  • Keşfet
  • ERMAN TOROĞLU KİMDİR? Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz kimdir?

ERMAN TOROĞLU KİMDİR? Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz kimdir?

Evrim Akın, Evrim Akın ile Ev Gezmesi Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz'un evine konuk oldu. Peki Erman Toroğlu kimdir? Erman Toroğlu kaç yaşında? Erman Toroğlu eşi kimdir? İşte detaylar... 

ERMAN TOROĞLU KİMDİR? Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günleri 12:45’te başlayan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programında her hafta bir ünlü Evrim Akın’ı evinde ağırlıyor. Hafta sonunu ekran başında geçirmek isteyen kişiler için bu hafta harika bir bölüm sizleri bekliyor. Evrim Akın program kapsamında Erman Toroğlu ve Ezgi Yavuz’un evine konuk oldu. Peki Erman Toroğlu kimdir? Eşi Ezgi Yavuz kimdir? İşte detaylar...  

ERMAN TOROĞLU KİMDİR? 

24 Kasım 1948 yılında Mersin’de doğan Erman Toroğlu, Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı.  

Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olan Erman Toroğlu, yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Futbol hayatına Gençlerbirliği’nde başlayan Toroğlu daha sonra sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti.  

Futbol kariyerinin ardından hakemlik yapan Toroğlu, FIFA kokart sahibidir.  

Ardından Cavit Çağlar ile davetiyle siyasete girdi. 1991 seçimlerinde Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu. 

Toroğlu, Şansal Büyüka ile uzun yıllardır önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yaptı. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yaptı. 

Erman Toroğlu 2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında spor yorumculuğu yapmış, ancak kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır.  

Erman Toroğlu şu an A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.  

ERMAN TOROĞLU’NUN EZGİ YAVUZ KİMDİR? 

Hakkında fazla bilgi bulunmayan, Ezgi Yavuz 1982 yılında doğmuştur ve avukatlık yapmaktadır. 

Bakmadan Geçme