Trendyol Süper Lig'de transfer dönemi ne zaman bitiyor, Konyaspor'un transfer yapmak için kaç günü kaldı?

Trendyol Süper Lig'de takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ederken akıllara 'Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor' sorusu geldi. Peki transfer sezonu ne zaman bitiyor? İşte detaylar…

Trendyol Süper Lig'de transfer dönemi ne zaman bitiyor, Konyaspor'un transfer yapmak için kaç günü kaldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ederken akıllara “Süper Lig’de transfer sezonu ne zaman bitiyor” sorusu geldi. Peki transfer sezonu ne zaman bitiyor? İşte detaylar…

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu oynanan 2. Hafta karşılaşmalarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Ligin başlaması ile birlikte transfer çalışmalarında da sona yaklaşan Kulüpler, eksik bölgelerine takviye için çalışmalarına devam ediyor. Peki, Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Futbolda, "yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başlamıştı. Takımlar yeni sezon hazırlıkları kapsamından transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Anadolu Kartalı, şu ana kadar kadrosuna Aleksandru Cicaldau, Yunus Mallı, Marlos Moreno, Paul Bernardoni gibi ismleri kattı. 

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Avrupa’da yaz transfer sezonu 1 eylül tarihinde son bulacak. Türkiye’de ise Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun aldığı  karara göre, 26 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi 15 Eylül'de sona erecek. Avrupa’da ki transfer sezonun bitmesini bekleyen Türk kulüpleri, fırsat transferi yapmaya çalışacak. 
 

Bakmadan Geçme