TURİDER'den Konya Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şubesine Ziyaret

Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) Başkanı Seda Kuşvuran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Süleyman Sayan'ı makamında ziyaret etti.

 Turizm sektörünün yeni gelişmeleri ve projeleri hakkında karşılıklı görüş ve önerilerin istişare eden TURİDER Başkanı Kuşvuran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Sayan'a yeni görevinde başarılar dilediler.

“İnanç turizmi, Fuarcılık Turizmi, Sağlık Turizmi ve Kongre - Spor Müsabakaları Turizmi alanında en iyi potansiyele sahip şehirler listesindeki Konya'mızın daha çok kazanç sağlaması amacıyla yerel yönetimlerle iş birlikteliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, 12 ay sürdürülebilir Turizm ile kadim şehrimiz Konya'mıza ve bölgemize katma değer katmanın çabası içerisindeyiz” diyen TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran; “Özellikle fuarcılık Turizmi alanında Konya'nın lokasyonu, Ulaşım rahatlığı, konaklama ve altyapı yeterliliği, Profesyonel Turizm iş gücümüz ile bu alanda yeni bir destinasyon olacağız. Fuarlar; tüm katılımcılara ve ulusal - uluslararası profesyonel veya yerel ziyaretçilere yeni iş birliktelikleri sunan platformlardır” dedi.

“Turizm alanında her geçen sene daha da güçlenen şehrimizin en büyük şansı ise bu alanda büyük yatırımları ile her zaman şehre katma değer kazandıran  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'dır”  diyen Kuşvuran; Biz şehrin Stk.ları  olarak;  yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde şehrimize Uluslararası Turizm Fuarı kazandırmak amacıyla üzerimize düşeni her zaman yapacağız” dedi.

BEN DE BİR GEZGİNİM

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Süleyman Sayan; “Konyamızın Turizm tanıtımını bu meslekten para kazanan Turizmcilerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte yapacağız. Ben de bir gezginim, Şehrimizde keşfedilmemiz o kadar mükemmel turizm alanlarımız var ki, bunların tanıtımı için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Turizm tanıtımı alanında STK’larımızla el ele vererek Konya Turizmini daha da ilerilere taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme