Türkiye için pazuband takmayı reddetmişlerdi maçlarına Türk hakem atandı

UEFA geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda Türk bayraklı pazuband takmadan sahaya çıkan Ajax'ın avrupa karşılaşmasına FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler'i atadı.

Türkiye için pazuband takmayı reddetmişlerdi maçlarına Türk hakem atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hollanda'da geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda Ajax hariç tüm takımlar Türk bayraklı pazuband takmıştı ancak Ajax klübü, takım kaptanı Dusan Tadic'in Türk bayraklı pazuband  takmasına izin vermemişti.

  
 Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray eski futbolcusu Wesley Sneijder, "Bu yönetimin bir kararıydı çünkü kendileri bir aksiyon alacakmış. Aksiyonlarının ne olduğunu bilmiyorum ama biz bandı takan kaptanlara bakmalıyız. 17 kulüp katıldı ve bunun için çok minnettarız. Belki de hala Ajax'ta formasını bağışlamak isteyen oyuncular vardır." diye konuşmuştu.Türkiye için pazuband takmayı reddetmişlerdi maçlarına Türk hakem atandı

Maçlarına Halil Umut Meler atandı 
FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, Hollanda'nın Ajax ile Almanya'nın Union Berlin takımları arasında bügün  oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off müsabakasını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Hollanda'nın Amsterdam şehrindeki Johan Cruyff Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak. 

Bakmadan Geçme