• Haberler
  • Konya
  • Türkiye'nin 100 yılına yakışır bir proje! Konya'da, dev açılış

Türkiye'nin 100 yılına yakışır bir proje! Konya'da, dev açılış

Konya Selçuklu 'da, Türkiye'nin 100 yılına yakışacak olan Cem Sultan Parkı, Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Nefes Kafe'nin de açılışı yapılarak dev bir projeye imza atılacak.

Türkiye'nin 100 yılına yakışır bir proje! Konya'da, dev açılış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’ya sıcak havaların gelmesiyle birlikte sürekli yeni projelere imza atan Selçuklu Belediyesi, yine bir projeyle daha adından söz ettirdi. Selçuklu Belediyesi tarafından Dumlupınar Mahallesi’nin yeniden gözde merkezi haline getirilen Cem Sultan Parkı ve yapımı hayırsever tarafından gerçekleştirilen Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Nefes Kafe’nin de açılışı 09 Ağustos 2023 Çarşamba Günü gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin 100 yılına yakışır Konya'da, dev açılış!

"TÜM KONYALI VATANDAŞLAR DAVETLİ"
Yapılacak toplu açılışa tüm Konyalı vatandaşları davet eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Bu kapsamda Dumlupınar Mahallemize kazandırdığımız Cem Sultan Parkımız ve içerisinde yer alacak olan Selçuklu Nefes Kafe ve 12 Nolu Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzun açılışını toplu olarak gerçekleştireceğiz. Hem yeşil alan hem sağlık hem de sosyo-kültürel açıdan ilçemize değer katacak olan bu eserlerin mahallemize, bölge insanımıza hayırlı olmasını diliyor, 09 Ağustos 2023 Çarşamba Günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek açılışımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. “ ifadelerine yer verdi

Türkiye'nin 100 yılına yakışır Konya'da, dev açılış!

Bakmadan Geçme