• Haberler
  • Teknoloji
  • Türkiye'nin en pahalı telefonu artık Iphone değil! İşte şaşırtan o marka!

Türkiye'nin en pahalı telefonu artık Iphone değil! İşte şaşırtan o marka!

Apple, geçtiğimiz haftalarda yaptığı zamlar sonrasında iPhone fiyatlarını tavana çıkardı. Ancak Türkiye'de Phone 14 Pro Max'ten bile pahalı olan bir akıllı telefon olan Huawei Mate X3, duyanlarda şok etkisi yarattı.

Türkiye'nin en pahalı telefonu artık Iphone değil! İşte şaşırtan o marka!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'deki en pahalı telefon, Çinli teknoloji şirketi Huawei'ye ait. Şirketin bir süre önce piyasaya sürdüğü "Mate X3" modeli, yeni zam sonrasında 1 TB depolama alanına sahip olan iPhone 14 Pro Max'i geride bıraktı.

Aslında Huawei Mate X3, piyasaya sürüldüğü zaman da "Türkiye'deki en pahalı" akıllı telefon unvanını almıştı. Ancak Apple'ın yaptığı zamlar sonrasında ikinci sıraya gerileyen katlanabilir ekranlı telefon, şimdi yine zirvede kendisine yer buldu.

Huawei'nin resmi satış sitesinde Mate X3 tam olarak 79 bin 999 TL ödeme yapılarak alınması ise telefon meraklılarının dikkatini çekti. gerek. Fakat bu fiyata Huawei Watch Buds, SuperCharge Şarj Aleti ve Akıllı Tartı 3'ü de hediye olarak alınıyor. 76 bin 499 TL değerindeki iPhone 14 Pro Max fiyatı ise sadece telefonun kendisini kapsıyor.

Bakmadan Geçme