UEFA, ödeme yükümlülüklerini yerine getirmeyen 11 kulübe ceza verdi

UEFA, 2022-2023 sezonuna ait ödeme yükümlülüklerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle aralarında Konyaspor'un da bulunduğu 11 kulübe verilen cezaları açıkladı.

UEFA, ödeme yükümlülüklerini yerine getirmeyen 11 kulübe ceza verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Yönetmeliklerine ilişkin ilk değerlendirmesini tamamladı.

Bu sezon ödeme yükümlülüklerine uymayan Cluj, Osijek, Aris, Astana, Olimpija Ljubljana ve Rijeka'ya, aynı durumun gelecek sezonlarda da tekrarlanması halinde Avrupa kupalarından men cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca 2022-2023 sezonundaki vadesi geçmiş borçları nedeniyle Cluj 250 bin avro, Osijek ve Konyaspor 150'şer bin avro, Olimpija Ljubljana 100 bin avro, Aris ve Valmiera 50'şer bin avro, Astana 30 bin avro, Borac Banja Luka, Kyzyl-Zhar ve Floriana 10'ar bin avro para cezası aldı.

Yorumlar 1
Konya büyük şehir belediyesi sıkandal 04 Mart 2023 22:38

Konya büyük şehir belediyesi personel alımı sonuçları açıklandı ve büyük skandal ortaya çıktı Yaklaşık 200 personel alımı için 1000 kişi mülakata alındı ve 58 kişi atandı çoğu kadro boş kaldı özellikle mülakata çağrılan 25 MİMAR içinden hiçbir atama yapılmadığı görülmesi büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Adalet ten yoksun bu sonucu ALLAH'A havale ediyor ve kınıyor belediye başkanından açıklama bekliyoruz

Bakmadan Geçme