Uğur gece mesaisinde

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uğur gündüz ev ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra gecede kafeleri ziyaret ederek seçmeninden oy istiyor

Seçime sayılı günler kaldı partilisi partisizi tüm belediye başkan adayları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile gündüz büyük efor sarf etmelerine rağmen akşam iftar sonrası da seçim çalışmaları için sokağa çıkıyorlar. Bunlardan biri de İYİ Partinin Selçuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur… Uğur gün boyu büyük bir yüzölçümüne ve seçmen sayısına sahip olan Selçuklu ilçesinde başta sanayi esnafı olmak üzere evleri ve küçük esnafı ziyaret ederek seçmenden oy istiyor.

Uğur gece mesaisinde

Akşam çalışmalarına rakipleri gibi kaldığı yerden devam eden Uğur, iftardan hemen sonra ise kafeleri ve kahvehaneleri gezerek seçmenle biraraya geliyor. Projelerini anlatan ve Selçuklu seçmeninin öneri ve şikayetlerini de dinleyen Uğur kendilerine fırsat verilmesi halinde şeffaf belediyecilik başta olmak üzere, sosyal ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneğini vereceklerini ifade etti.

Uğur gece mesaisinde

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme