Ümütkesmez, Başkanlığı Erdoğan'a devretti

Zafer Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Salih Ümütkesmez, Parti Başkanlığını Ömer Faruk Erdoğan'a devretti.

Ümütkesmez, Başkanlığı Erdoğan'a devretti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs seçimlerinin ardından partilerin değişim rüzgarına Konya Zafer Partisi İl Başkanlığı da katıldı. Zafer Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Salih Ümütkesmez, İl Başkanlığını Ömer Erdoğan’a devretti. Sosyal medya hesabından İl Başkanlığı görevini bıraktığını yayımlayan Ümütkesmez, ‘Değişim zamanı’ sözleriyle görevini Erdoğan’a devretti. 

Ümütkesmez, şu şekilde konuştu: “Kurucu il başkanlığını üstlendiğim Konya İl başkanlığını bırakmış durumdayım. Bu tarihi ve vicdani görevi üstlenen Ömer Faruk Erdoğan kardeşime başarılar dilerim” 

“BU SÜREÇTE  BİRİKTE GÖREV YAĞTIĞIM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Çocuklarına ve torunlarına karşı sorumluluğunu yerine getirmek istediğini ifade eden Ümütkesmez, “Ülkemizin içinde bulunduğu kısır ikili yapıya karşı ümit olmak Türk Milletini içinde bulunduğu ekonomik, sosyal, güvenlik ve sığınmacı tehdidinden kurtarmak için kurduğumuz Zafer Partisinin Konya kurucu il başkanlığını üstlenmiştim. Çocuklarımıza ve torunlarımıza karşı sorumluluğumu yerine getirmek atalarımızdan aldığımız vatanımızı daha güzel şekilde devretmek için tarihi ve vicdani sorumluluğumu yerine getirmeye çalıştım. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma ve destekleyenlere teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

Bakmadan Geçme