United tarihinin en uzun sözleşmesi Garnacho'ya

Manchester United, Garnacho'ya kulüp tarihindeki en uzun sözleşmeyi vermeye hazırlanıyor.

United tarihinin en uzun sözleşmesi Garnacho'ya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sezon Premier Lig’de dokuz maçta  forma giyme şansı yakalayan Arjantinli genç yıldız, performansıyla birçok üst düzey takımın dikkatini çekti. Listede Real Madrid ve oyuncunun eski takımı Atletico Madrid’in olduğu söyleniliyor.

The Mirror’un haberine göre United  kanat oyuncusu Garnacho'ya sekiz yıl sürecek olan bir sözleşmeye imza attırmak istediğini yazdı. Mevcut kontratının bitmesine 18 ay kalan Genç yıldızın  kontratının Kırmızı Şeytanlar tarafından iyileştirilmesi bekleniliyor. Öte yandan  18 yaşındaki futbolcunun menajeri, böylesine uzun vadeli bir anlaşmayı kabul etme konusunda isteksiz. Garnacho'nun temsilcisi bunun yerine dört yıllık bir kontrat için bastırıyor. Ayrıca oyuncunun ücret talepleri de görüşmeleri aksatıyor. 

ALEJANDRO GARNACHO'NUN KARİYERİ
1 Temmuz 2004 Madrid doğumlu oyuncu, Atletico altyapısında futbola başladı. Sağ ve sol kanatta görev alabilen İspanyol ve Arjantin uyruklu futbolcu, 2 Ekim 2020'de 425 bin Euro bonservis bedeli ile Manchester United altyapısına transfer oldu. Güncel piyasa değeri 5 milyon eu

  

Bakmadan Geçme