• Haberler
  • Güncel
  • Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan şok iddia: Canan Karatay'la ilgili sert sözler!

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan şok iddia: Canan Karatay'la ilgili sert sözler!

Gündemde son zamanlarda sıkça adından söz ettiren Fatih Altaylı, dikkat çekici iddiasıyla bir kez daha gündemde. Ünlü televizyoncu, Canan Karatay hakkında ortaya attığı iddiayla herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde...

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan şok iddia: Canan Karatay'la ilgili sert sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önerileriyle gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay, şaşırtıcı ve tepki çekecek açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Prof. Dr. Karatay, “COVID aşısı olanlarda cilt döküntüsü, uyuz, zona, beyin ve kalp hastalıkları çok arttı. Bağışıklık sistemini çökertti, kızamık diye örtbas etmeye çalışıyorlar” demişti.

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan şok iddia: Canan Karatay'la ilgili sert sözler!

Prof. Dr. Canan Karatay'ın en son yaptığı Covid-19 açıklamasına değinen Fatih Altaylı, Karatay'ı hedef aldı. Gazeteci Altaylı, Karatay'ın Nazi Almanyası'nda milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu tutulan doktor Josef Mengele'ye benzediğini söyledi.

Fatih Altaylı'nın Canan Karatay'a yönelik sert açıklamaları şöyle: "Zannederim, ünlü doktor Canan Karatay hanımefendi de, Dr. Mengele kadar olmasa da, bilerek veya bilmeyerek çok sayıda hastanın ölümüne doğrudan ya da dolaylı yoldan sebep olmuştur."

Açıklamasına devam eden Altaylı, "Canan Karatay, kendi uzmanlık alanı olmayan konularda hiçbir somut bilgiye ya da araştırmaya dayanmayan önerileri ile insanlara kullandıkları ilaçları terk ettirerek, tanımadığı görmediği hastalara medya üzerinden çeşitli gıdaları kullanmalarını ve kullanmamalarını önererek, dinleyenlerin hoşuna gidecek ama asla bilimselliği olmayan ve kanıtlanmamış rejimler ve gıdalar hakkında güzellemeler yaparak milyonlarca insanın hastalanmasına, sağlığını yitirmesine ve hatta muhtemelen ölümüne sebebiyet vermiştir" dedi.

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan şok iddia: Canan Karatay'la ilgili sert sözler!

Fatih Altaylı "Medeni bir ülkede Canan Karatay gibi birisi değil hekimlik yapmak, bir hastanenin veya hekim muayenehanesinin önünden bile geçirilmez, tıp doktorluğu yapması ömür boyu yasaklanır, tazminat davalarından tüm servetini yitirirdi." dedi.

Yorumlar 2
Hue 24 Ağustos 2023 16:00

Pardon da kadın tıp doktoru ve profesör. Senin bilmiyor dediğin her şeyi bal gibi de biliyordur. Gelelim sana, bir tıp doktorunun söylediklerinin yanlış olduğuna karar verecek ne gibi bir tıbbi bilgin var senin, sen alt tarafı bir basın mensubusun. Bir de "milyonlarca insanın ölümüne sebebiyet verdi" diye iddia ediyorsun! Asıl seni davalarla sürüm sürüm süründürmek lazım. O milyonlarca insanlar kimse derhal Canan Karatay tarafından öldürüldüklerini belgelerle ispat etmeni talep ediyorum! Aksi taktirde sen sadece bir iftiracısın demektir.

Davut Gündoğdu 20 Ağustos 2023 21:09

Pekii...sen kimsin ve necisin ....ki bunları yazıp konuşuyorsun...senmi karat veriyorsun ... Pekii sen kimsin ,necisin...senin yaptığın ukalalik degilmi? Bu senin görevin mi? Gazetecinin diye herşeye maydono olmak senin ne zamandır hakkın....işine bak işine....ukalalik yapma..,

Bakmadan Geçme