• Haberler
  • Güncel
  • Ünlülerin 'Gizli' Bilgileri Çalındı: Tapu Soruşturması Hapisten Döndü! İşte Son Durum…

Ünlülerin 'Gizli' Bilgileri Çalındı: Tapu Soruşturması Hapisten Döndü! İşte Son Durum…

İçlerinde Aleyna Tilki, Sinem Kobal ve Şeyma Subaşı'nın yer aldığı bilgi sızdırma iddiasına yönelik iki personel 3 yıl 1 ay 15 güne hapsedilmişti.

Ünlülerin 'Gizli' Bilgileri Çalındı: Tapu Soruşturması Hapisten Döndü! İşte Son Durum…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika gelişmesi ile bölge adliye mahkemesinde incelenen resim üzerinde farklı bir karar alındı. İstanbul'un Fatih ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde yaşanan olayın detayları ortaya çıkıyor. Müdürlükte çalışan iki personelin 136 ünlü ismin gizli bilgilerini sorgulattı ve bu bilgileri yetkisi olmayan kişilerle paylaştığı ortaya çıkarıldı.

Bilgileri Ele Geçirilen Ünlüler

136 ünlü hakkında Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Serenay Sarıkaya, Hülya Avşar, Sinem Kobal, Yıldız Tilbe, Berrak Tüzünataç gibi ünlü isimler yer alıyordu. Konu ile ilgili detaylar yapılan ihbar üzerine ortaya çıktı.

Mülk ve Nüfus Kayıtları Sızdırıldı!

İncelemenin sonunda hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı. Rıza K. ve Yusuf B. isimli iki çalışanın yetkisi olmadığı halde 136 kişinin Mülk ve Nüfus Kayıtlarına ulaştığı tespit edildi. Konu ile ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı inceleme başlattı.

 

Bakmadan Geçme