Uyardığına pişman oldu 5 yerinden bıçaklandı

Adana'da motosikletiyle giderken önüne atlayan gence 'Oğlum kenardan git' diyen yaşlı adam uyardığı genç tarafından 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Uyardığına pişman oldu 5 yerinden bıçaklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. Kızının evinde misafirlikten çıkan 52 yaşındaki Arif Tanrıkulu, motosikletiyle evine giderken aynı yol üzerinde 1’i kadın 5 kişi tartışıyordu. Bu sırada kavga eden gençlerden birisi yola çıkınca Tanrıkulu da, , ‘Oğlum kenardan git" diyerek, Bu uyarıya sinirlenen genç yaşlı adamı önce yumrukladı ardından da bıçakla saldırdı. Tanrıkulu'nu 5 kez bıçaklayan genç ve arkadaşları olay yerinden koşarak uzaklaştı.
YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Arif Tanrıkulu’nu özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Tanrıkulu, yoğun bakımda tedaviye alınırken polis ekipleri de saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Üç çocuk dört torun sahibi Arif Tanrıkulu'nun ailesi, hastane bahçesinde gelecek güzel haberi bekliyor.

Uyardığına pişman oldu 5 yerinden bıçaklandı
ESKİ EŞİ HASTANE BAHÇESİNDE İYİ HABER BEKLİYOR
Tanrıkulu'nun boşandığı eşi Ayşe Katırcı, "Suçluların halen yakalanmadığını öğrendim. Biz burada perişan olduk. Onların da bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Hayati tehlikesi devam ediyor. 5 bıçak darbesi almış eski eşim. Savunmasız bir halde eski eşime çok kötü saldırıyorlar. Sonuna kadar bu olayın arkasındayım. Boyacıydı bu adam, zaten zor şartlarda yaşıyordu şimdi daha da kötü oldu. Gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme