Uyuşturucu için küçük çocuğunu sattı

Uyuşturucu için küçük kız çocuğunu satıp hemen ardından istismar ederek boğarak öldürdü. Güney Amerika ülkesi Paraguay'da meydana gelen ve dünya basınında tepkiye neden olan olayın detayları kan dondurdu.

Üç yaşındaki Luz Maida, gece yarısı annesi tarafından uyandırılıp yabancı bir adamın kollarına atıldığında, neler olduğunu anlayamamıştı. Küçük kız annesi tarafından uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşına 10 sterlin (240 lira) değerinde bir uyuşturucu karşılığında satıldı.

Kamera her şeyi görüntüledi
Kamera kayıtları tarafından alınan görüntülerde ise küçük kızın 42 yaşındaki ismi belirtilmeyen şahıs tarafından cinsel istismara uğrayıp öldürülmeden önceki son görüntüleri yer aldı. 42 yaşındaki cani o anlarda patika yolda ilerlerken, küçük çocuğu bir kolundan tuttuğu ve kaçmasını engellemek için ise tokat attığı görüntülendi.

Halk tarafından linçlendi 
Diğer yandan küçük çocuğun cesedi, terk edilmiş köhne bir evde yatağın üstünde gömleğe sarılı halde bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan soruşturmada suçunu kabul eden anne ve sevgilisini ise halk linç edildi. Polis hem anne ve sevgiliyi hem de olaya karışan 17 yaşındaki başka bir şahsı da tutukladı. 500'den fazla kişi küçük kız Luz'un cenazesine katıldı. Halk tarafından kimliği belirlenemeyen bazı kişiler tarafından cesedin bulunduğu ev ateşe verildi. 

Bakmadan Geçme