Uyuşturucu satıcısı 11 kişi yakalandı
Düzce'de polis ve jandarma narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.
Düzce’de polis ve jandarma narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. 28 Nisan-4 Mayıs 2025 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 51 olaya müdahale edilirken, 58 kişiye işlem yapıldı ve 11 şüpheli tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik sürdürülen kararlı mücadele kapsamında yürütüldü. Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin ortak çalışmasında, uyuşturucu kullanımının ve satışının önüne geçilmesi hedeflendi.
Operasyonlarda; 18 adet sentetik ecza, 403 gram esrar, 85 gram metamfetamin, 5 gram amfetamin, 207 gram bonzai, 8,7 gram kokain ile birlikte 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Elde edilen veriler, güvenlik güçlerinin uyuşturucuya karşı yürüttüğü mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Bakmadan Geçme





