Vahşet anne ve 2 çocuğunu katlettiler

5 gündür kendisinden haber alınamayan hamile kadın ve 2 çocuğu öldürülüp ormanlık alana gömüldü!

Hatay'da tüyler ürperten bir katliam meydana geldi. Kentte 9 gün önce kayıp ihbarı yapılan 7 aylık hamile Selma Abacı ile çocukları 2 yaşındaki Kerim ve 1 yaşındaki Azat'ın cansız bedeni bulundu. Genç kadın ve çocuklarının tüfekle öldürüldükten sonra ormanlık alana gömüldüğü belirlendi. Vahşetle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 5 gün önce kaybolan hamile kadın ile 2 çocuğu silahla vurulup öldürülerek toprağa gömülmüş olarak bulundu.

Vahşet anne ve 2 çocuğunu katlettiler

AA'da yer alan habere göre 6 Şubat'ta 7 aylık hamile Selma Abacı (33) ve çocukları Sait Kerim Abacı (2) ile Hamza Azat Abacı'dan (1) haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri kayıp anne ve çocuklarını bulmak için çalışma başlattı.

 

Vahşet anne ve 2 çocuğunu katlettiler
Ekipler, güvenlik kamerası kayıtları ve teknik inceleme sonucu anne ve 2 çocuğunun cesedi, Bitişik Mahallesi Demen Yaylası su deposu mevkiindeki ormanlık alanda silahla öldürülerek toprağa gömülmüş olarak buldu.

Vahşet anne ve 2 çocuğunu katlettiler

Eski, köy korucusu gözaltına alındı

Jandarma olaya ilişkin T.K'yi gözaltına aldı.. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında; eski köy koruyucusu T.K., cinayet şüphelisi olarak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. T.K.'nın 2 yıl önce görevden atıldığı öğrenildi. Şüphelinin jandarmadaki sorgusu devam ediyor
 

AA

Bakmadan Geçme