Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet, yokuş aşağı sürüklendi!

Bursa'da bir motosiklet sürücüsü yağmurda kayarak caddeye fırladı. Şans eseri kazada kimse yaralanmadı. Sürücüsüz motosiklet ise yokuş aşağı sürüklendi.

Olay, Bursa’da merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi İncirli Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir motosiklet sürücüsü yağmurdan dolayı kayganlaşan yoldan inmek isterken dengesini kaybetti. 

Devrilen motosiklet yerde sürüklenmeye başladı. Sürücüsüz bir şekilde yokuş aşağı sürüklenen motosiklet, İncirli Caddesi’ne çıktı.

O esnada durumu fark eden otobüs sürücüsü motosiklete çarptı. Olay sonucunda şans eseri kimse yaralanmadı.

“Yollarda kasis var, ancak hiçbir işe yaramıyor”

Yaşanan kazaya tanıklık eden Sinan Yazıcı isimli şahıs, “Motosiklet sürücüsü yukarıdan geliyordu. Yağış sonrası kayganlaşan zeminde kaydı ve motosiklet caddeye çıktı.

Sonrasında motosiklet otobüsün altına girdi. Motosiklet sürücüsü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yollarda kasis var, ancak hiçbir işe yaramıyor.

Araçlar çok hızlı şekilde ilerliyor burada. Biz bile karşıdan karşıya geçemiyoruz. Yolda kasis var ancak, işe yaramıyor. Ekiplerden ricam, bu caddeye tümsek yapılması” şeklinde olayı anlattı.

“Işıklar sürekli yeşil yanıyor”

Caddede sürekli kaza olduğunu söyleyen Bekir Kaya ise,“Bu caddede daha önce bir kadına otomobil çarptı ve kadın hayatını kaybetti.

O kazadan 2 hafta sonra yaşlı bir amcamıza cami çıkışı otomobil çarptı. Amcamız da hayatını kaybetti.

Dün de burada bir kaza oldu. Nedeni ise, cadde üzerinde bulunan trafik lambalarının sürekli yeşil yanması. Bu lambaların düzeltilmesi ve hız sınırlarının düşürülmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yağmurda kayan ve caddeye fırlayan başıboş motosiklet faciaya neden oluyordu..

Bakmadan Geçme