Vitra Meram Yeniyol'da

​​​​​​​Konal Şirketler Grubu, Vitra Yapı gereçleri yeni mağazasını Meram Yeniyol'da Açtı. Mağaza Açılışına Konya'nın tanınan iş insanları da katılım gösterdi.

Vitra Meram Yeniyol'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da her geçen gün büyüyen ve gelişen inşaat sektörüne hizmet veren Konal İnşaat iştiraki olan ve  Vitra ürünlerinin satılacağı yeni satış mağazasını Berceshan Meram Yeniyol’da dualarla hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Ak Parti Milletvekili Orhan Erdem, Ak Parti Başkan Yardımcısı Ali Dıgra, Gelecek Partisi  İl Başkanı Hasan Ekici Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca,  Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ve iş dünyasından çok sayıda  davetli katıldı.

KONAL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz öncülüğünde Eczacıbaşı Vitra mağazasının Meram Yeniyol’da açılışı yapıldı. Açılış konuşmasını Aslan Korkmaz Yaptı. Korkmaz konuşmasında böyle büyük bir firmanın bayiliğini yapmaktan mutluluk duyuyorum ifadelerini kullandı. Açılış konuşmasının ardında kürsüye Eczacıbaşı Yapı Gereçleri CEO’su Özgen Özkan geldi. Özkan konuşmasında; Vitra olarak üretiminin yüzde 80’ini yurt dışına ihraç ederek ülkemizi temsil etme konusunda katkıda bulunan bayilere teşekkür etti. Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem  ise ülkemizin zor günlerden geçtiğini ancak eskisi gibi büyük sıkıntılara yol açmadığını söyledi. Açılış programı dualar ve kurdele kesilerek tamamlandı.

Bakmadan Geçme