Yapıkredi, Garanti Bankası ve Akbank'tan Müjdeli Haber! ATM'den 50 bin TL Çekilebilecek

Bankalar yeni müşteri çekebilmek için yoğun mesai harcıyor. 3 Banka aynı anda benzer kampanya başlattı

Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Akbank yeni bir kampanya yaptı. Gelir belgesiz vatandaşlar için ihtiyaç kredisi verecekler. Krediden faydalanmak isteyen kişiler ATM aracılığı ile bireysel kredi çekebilecekler. Daha önce kredi çekip düzenli ödeme yapan, kredi puanı uygun olan ve 28 yaş üstü kişiler krediden yararlanabilecek. İnternet ya da SMS ile başvuru yapılabilecek.

Kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti ya da Yapı Kredi Bankalarından bireysel kredi çekmek isteyen kişilerin banka puanları uygun olması gerekir. Bankalara ait şubelere gitmeden internet sitesi aracılığı ile başvuru formu doldurulur. Eğer bu bankalarda hesabınız varsa mobil uygulama sayesinde ilk ödeme 90 gün ertelemeli, 30 ay vadeli  50 bin TL internet kredisi kullanmanız mümkün.

Akbank bireysel kredisi kullanmak isteyenler direkt uygulama girişi yapıp bankadan ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Bireysel kredi imkanı sunan bu kampanya sayesinde düşük faizli ve kritik uygulama imkanı sunmaktadır. Yeni kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler mobil ile başvurularını rahatlıkla gerçekleştirebilirler.

Bakmadan Geçme