Yavuz Güner Kimdir?

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner kimdir? Yavuz Güner'in hayatı? Yavuz Güner'in geçmiş yaşantısı nasıldı? gibi soruların cevaplarını sizin için hazırladığımız biyografi dizisinde bulabilirsiniz.

Yavuz Güner Kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1973 Afyon doğumlu Yavuz Güner, liseye kadar eğitimini Dazkırı’da tamamladı. Liseyi bitirince Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı kaymakamlık sınavını kazandı ve Burdur kaymakam adayı olarak göreve başladı. 

YAVUZ GÜNER’İN EĞİTİM HAYATI

Adaylığı süresince 1 yıl boyunca Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ‘’ Yönetim Bilimleri’’ anabilim dalında yüksek lisans eğitimi ve 6 ay boyunca İngiltere Exeter Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde kamu diplomasisi eğitimi almıştır. 

YAVUZ GÜNER’İN GÖREV YERLERİ

Kaymakamlık kurası sonucu Konya-Tuzlukçu ilçesine atanmıştır. Daha sonra Bitlis-Hizan İlçe Kaymakamı, Ardahan İli Vali Yardımcısı, Niğde-Çiftlik İlçe Kaymakamı, Aksaray Güzelyurt İlçe Kaymakamı, Yozgat İli Vali Yardımcısı, Samsun-19 Mayıs İlçe Kaymakamı, Diyarbakır-Bağlar İlçe Kaymakamı olarak görev almıştır. 

2022 yılında Konya- Karatay Kaymakamı olarak atanmıştır.
 

Bakmadan Geçme