Hüseyin Rahmi Gündüz

Sivas'a takılmayın

Hüseyin Rahmi Gündüz

Yeni bir yıl, yeni temenniler, söylemler, ifadeler..Herşeyin başı Sağlık diyelim. Sağlıklı olduktan sonra para da  kazanılır, Sağlıklı olunca daha çok çalışarak başarıya giden yolda gerekli adımlar atılır.

Sağlık varsa olumlu düşünceler artar.Bu çerçevede 2023 önce sağlık, huzur, başarı getirsin.

Gelelim Basketbola;

Ayos Konyaspor Basketbol takımı çok kritik bir galibiyet ile Play-Off şampiyonluğu yaşadığı 2022 yılını anlamlı bir galibiyet ile tamamladı. Baş antrenörü ile yolların ayrılarak çıkılan Galatasaray karşısında  ilk 3 peryodda farkı 5-6 sayıda tutarak farkın açılmasını çnleyen, son peryoda girilirken de öne geçmeyi başaran Konya basket, yardımcı antrenörü Sinan Çambel ile maçtan 3 sayı farkla ayrılmayı başardı.

Alanyaspor karşısında bir puana razı olan, isteksiz ve etkisiz oyununa rağmen mağlubiyetten kurtulan Konyaspor, Sivasspor karşısında daha dikkatli olmak zorunda. Geçen haftayı moralsiz geçen Sivas ekibi, yaralı bir şekilde Konya'ya gelecek. Üst üste iki hafta sahamızda oynama avantajını 6 puan ile değerlendirmek isterken, elde sadece Sivasspor karşısında alınacak galibiyet kaldı. Lig sıralamasında aşağıdaki takımlardan kopmak için bu maçtan mutlaka 3 puan ile ayrılmak gerekir. Sivas'ta kırmızı kart cezalısı olan Erdoğan'ın olmaması avantaj.

Hafta sonunu maç yapmadan geçen ve dinlenip Alanyaspor karşısındaki kötü oyunun dersini çıkardığını düşündüğümüz Konyaspor'un soğuk Çarşamba akşamını galibiyet ile taçlandıracağını ve 2023 yılının ilk galibiyetine imza atacağını düşünüyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları