Mehmet Kanmaz

Cennet Vatan Tehdit Altında

Mehmet Kanmaz

Cennet vatan Türkiye’min gündemi hiç boş bırakılmamış ve Her büyük hadise öncesi, içerideki Truva atlarını harekete geçirerek Öyle büyük gürültü koparıyorlar ki, kafamızı kaldırıp ne olduğuna bakamaz hale getiriyorlar.
Bu oyunu, Özellikle PKK’nın 1992-1995 yıllarında Türkiye’yi terör bataklığına çektiği zamanlar gördük.1997 Yılı 28 Şubat post modern darbe tezgahında gördük ve çok ağır bedel ödedik.
2015 yılı Hendek kalkışmasında gördük, 2016 FETÖ darbe teşebbüsünde gördük..! 
Hatta; Bölgesel bazı gelişmelerde Türkiye’yi oyun dışı bırakma aşamalarında gördük.
ŞİMDİ YİNE DENİYORLAR. ÇAKALLAR GİBİ, SIRTLANLAR GİBİ YİNE SALDIRIYORLAR.
14 Mayıs seçim öncesi kendi oyuncularının  kazanması için akla gelmedik planları devreye soktular, Kendi adamlarına bile ahlâksızcasına  komplo kurup saf dışı  ettiler...! 
Hamdolsun planları yine tutmadı, Rabbimin izni ile bu Necip millet oyunun farkına vardı ve provokasyonlara geçit Vermedi, TBMM’de cumhurun temsilcilerinin çoğunluğu almasını sağladı.
Bu millet Biraz gecikmelide olsa inşaallah 28 Mayıs Pazar günü; Reisi kahır ekseriyetle cumhurun Başkan makamına seçecektir.
Sonuç’da  ABD ve Avrupa destekli yerli işbirlikçiler hayal-i sükuta uğrayıp kendi içlerinde hesaplaşmaya girip parça parça olacaklar ve bizim içimizde olupta onlara  oy verenler gelecek baharlar için hayal alemine girip dedikodu ve gıybetlerine devam edecekler..!
TÜRKİYE’Yİ YORMAK, DURDURMAK, KÜÇÜLTMEK İSTİYORLAR
Böyle bakınca dışarıda tehdit aramaya bile gerek yok, Siyasi ittifak adı altında terör örgütleriyle bile ortaklık kurdular. Daha ne olabilirdi...!
Değerli arkadaşlarım; Hiç üzülmeyin ümitleri kırmaya gerek yok, Çünkü Ülkemiz eski Türkiye değil, Çünkü Türkiye sandığımızdan çok daha büyük. İçeridekilerin algılayabileceğinden çok daha büyük. Çünkü Türkiye sadece Anadolu değil. Çizdiği gelecek haritası sadece Türkiye kadar değil.
İÇİMİZDEKİ HAİN İTTİFAKCILAR; KÜRESELCİLERE SİZ BİZE İKTİDARI VERİN, BİZ SİZE TÜRKİYE’Yİ VERELİM..!DİYORLAR
Dünyanın bütün donanmasını, enerji şirketlerini, bütün Batılı ülkeleri, bazı bölge ülkelerini Doğu Akdeniz’e çağırdılar. Türkiye’yi hedef alan enerji merkezli yeni bir çevreleme planladılar.
AZİZ DOSTLAR; Türkiye buna da direndi. Şu ana kadar Akdeniz’de hiçbir proje uygulanamadı, uygulanamayacaktırda. Onlarca anlaşma yaptılar, bir adım ileriye gidemediler.
Ancak burası için de “Erdoğan sonrası” sözleri verildi. Siyasi muhalefet-terör örgütleri cephesi Batı’ya İran sınırından Akdeniz’e, oradan Doğu Akdeniz’e kadar Türkiye’yi çevreleme projelerinin tamamına destek vereceklerini, karşılığında kendilerine içeride iktidar verilmesini istediler.
***Ahlâksız, çirkin bir pazarlık yaptılar. Tarih böyle bir ihanet görmedi...!
Değerli kardeşim, Arkadaşım, akrabam, Hısımım, komşum, yakın veya uzak çevremdeki değerli insanımız: Bunun; Erdoğanla, Bahçeli veya Erbakanla ilgisi yok lütfen dar pencereden bakma...TÜRKİYE’NİN VAROLUŞU TEHDİT ALTINDA, UYANIN...!
Bu, açık ve net bir şekilde Türkiye’nin varoluşu ile ilgili...Erdoğan varken, bugünkü siyasi akıl varken, devlet aklı varken, buna ayakta tutacak kadrolar iktidardayken bu müdahaleyi yapamayacaklar. 
Biz bu siyasi hesaplaşmanın birinci perdesini kazandık, ikinci perdenin 28 Mayıs’ta Açılması ile Allah’ın izni ile sizin desteğinizle yine kazanacağız, Kazanmak zorundayız  siz yoksanız bir eksiğiz..! Ne olur rehavete kapılmadan Bu cennet vatana birlikte sahip çıkalım...şimdi değilse ne zaman...?

Yazarın Diğer Yazıları