Mehmet Kanmaz

Nerde hata yaptık..!

Mehmet Kanmaz

Hepsine katılıyorum. Üzerimizde bir ekonomik savaş olduğu da kesin. Ancak biz çok hata yaptık. Kendi hatalarımızı dışarıya havale etmeden gerçeklerle yüzleşmek zorundayız, NERDEMİ HATA YAPTIK

İstanbul belki tarihinin en kötü belediyecilik dönemini yaşarken eğer hala yarış başa baş gidiyor ise;

1.Hata; Ak Partinin Cumhurbaşkanımız ve sayısı azalan yakın çevresindeki fedakar kahramanlar hariç  kurumsal olarak ve dava adamlığı hedefinden yani Hasbi  değil hesabi oyunlar içinde olma tuzağına düşerek 2002 ruhundan çıkmasıdır.

2.Hata; Özellikle birinci sırada önlenemeyen pahalılığın etkili olduğunu düşünüyorum. Avrupa’da enflasyon %5’lerin altına indi. Bizde ise resmi enflasyon hala %60-70’lerde. 20 yılın sonunda buraya dönmemeliydik.

3.Hata: Aileler bu pahalılığa dayanamaz. 10.000(On ) bin tl olan emekli maaşı en az asgari ücret miktarı kadar olmalıydı..! 

4.Hata olarak Gazze hadisesinde etkili bir siyaset yapılamadı. Bence puan kaybettirdi.Halen neyi bekliyoruz. Allah muhafaza sıra bize gelmesini mi? 

Allah (cc) dininin sahibidir. O dinini layık olana emanet eder. Eğer emanete sahip çıkmazsak layık olanları getirir, onlara emaneti teslim eder. Hatta bazen raculü facir ile dahi dinine hizmet ettirir.

Bugün Gazze’de 32 bin şehit, 70 binden fazla gazi ve onbinlerce kayıp var. Ancak İslam alemi sessiz kaldı. Yahudi malını boykot dahi edemedik. 

5.Hata; Kanaatimce siyasete güven oldukça düştü. Gündem oluşturmuyor. Tabii hatalar çok;Şimdilik bununla iktifa edeyim.
Ve esas gündeme geçeyim;

Değerli Dostlar; Seçime giderken garip bir sessizlik var. Bir dip dalgası geliyor sanki. Ama nereyi nasıl vuracak tam belli değil…

Özellikle de dış destekli operasyonlar içimizde ki işbirlikçiler kullanılarak hız kesmeden devam ediyor...

Türkiye kendimi bildim bileli istisnai bazı zaman Aralık’ları hariç Yahudi, mason ve onların maşalarının tasallutu altında adeta yönetilmekte idi. 2003’den sonra; Reis bazı projeleri onlara rağmen yapmaya başlayıp bir de Azerbaycan ve Libya'da da Nato destekli Batı’ya racon kesince ülkemiz içinde oyun hızlandı ve şubat 2023'te İngiltere'ye yakın bir bölgeyi en az yarım milyon insanımızı yok edecek bir hesap ile depremi tetikleyen düğmeye basıldı ve yaşadığımız korkunç manzara ile yüz yüze geldik tabii onlar görevini yaptı.

Ama hangi günahlarımıza bedel ve sonucu bizce meçhul hadiseler kâinat sahibinin kader cihetinde irade ve kudretli dahilinde vuku buldu, inanırız ki dünyada yaşanılan ve yaşanılacak her olay rabbimizin kontrolündedir. O isterse ve iktiza ederse kafire de hizmet ettirir ve istediğini yaptırır..!

Tabii Hamdolsun Allah(cc)yardımcımız oldu da iki deprem aynı zamanda meydana gelmedi.

Buna Rağmen ABD özellikle’ de Hatay bölgesi, İskenderun'a Uçak gemisi ile gelmeyi epeyce bekledi..! Neden Hatay bölgesi, aynen 15 Temmuz kalkışması öncesinde olduğu gibi PKK ve diğer taşeron örgütler ve daha fazlası oralarda hazır bekliyordu da ondan.
Her gün bir sürü bela çıkarmaları cabası...

Bu seçim için de hala devletin kendine gelememesi için her türlü pislik yapılmakta...

Türkiye haini bol olan veya onların oyuncağı satılmışların olduğu bu şartlarda bizdeki Siyonistler de tüm gayretlerini ortaya sermekte...
Taa Trump döneminden bu yana (2017) Ekonomik ambargo hızını kesmeden devam ettirilerek olayları kaşımaya bıkmadan usanmadan devam ediyorlar ve edecekler...

Unutulmaması gereken asıl hakikat budur...

Avrupa'nın hangi devleti böyle şartları yaşamaktadır?

Unutmayalım ki Pandemi sonrası birçok ülkeden çok daha iyi durumda çıktık derken bu saydıklarım ve daha fazları üzerimize boca edildi.. Hepsine katılıyorum. Üzerimizde bir ekonomik savaş olduğu da kesin

Benim yukarda yazdıklarım durum tespiti ve elini taşın altına koyan bir vatandaş olarak duyarlılıklarım..!

Tabi ki ümitsizliğe gerek yok; Zira ”Ecdadımızın heybeti mârüf-i cihandır, fıtrat değişir sanma bu kan yine O kandır..! “

Batıdan bir güneş doğuyor. Medya gizlese de batı ve ABD’de Gazze’deki zulümden ve kahraman çocukların imanından etkilenip Müslüman olan yüzbinler var.

Allah (cc) nurunu tamamlayacak, hiç şüphe yok.

Ne olur Aman dikkat hadiselere geniş çerçeveden bakalım olmaz mı..

Yazarın Diğer Yazıları