Mehmet Kanmaz

Şeytanla İşbirliği Yapanlar!

Mehmet Kanmaz

Mü'min'in dünyadaki yaşantısı, ahirete ve ahirette muhasebeye çekileceğine dair inancı ile şekillenir. 

Onun için Dünyayı bilen aldanmaz, Ahireti bilen ise aldatmaz.

Şerr'in kaynağı haramdır, haram ve çirkin olan kin'inin mubah ve meşru olanı da vardır, 

Yani demem O ki aşağı satırda izah edeyim..!

Müslümanları, zayıf ve kimsesizleri ezen, mabetleri yıkıp camileri ahıra çeviren, âlimleri asan, Hakk’ın gür sesi ezanları kısmak ve susturmak isteyen, ilahlık taslayan,  fâni, gaddar, Allaha ve Resulüne savaş açanlara kin gütmek her mü'min'in meşru hakkıdır.
Rabbim ne buyuruyor; ”Onlarla savaşın ki Allah onları sizin elinizde cezalandırsın onları rezil rüsva etsin sizi onlara karşı başarılı kılsın inananların yüreğine su serpsin kalplerindeki kini gidersin Allah dilediğini bağışlar Allah bilendir Hikmet ile yönetendir"(Tevbe suresi)
HİKÂYENİN BİRİNDE  ŞEYTAN; BİR DİNDAR ADAMA MUSALLAT OLUYOR NAMAZA GİDERKEN ÇELME TAKIP DÜŞÜRÜYOR  HER DEFASINDA ADAM ELBİSESİNİ DEĞİŞTİRİP TEKRAR CAMİYE NAMAZA GİDİYOR. ŞEYTAN BAKIYOR Kİ ADAM ALLAH KATINDA İYİLERDEN YAZILACAK HİÇ OLMAZSA İYİLERDEN OLMASIN DİYE HEMEN ADAMIN YOLUNU AYDINLATIP YARDIMCI OLUYOR.NE KADAR BİRBİRİNE BENZİYOR BU İKİLİ (KÂFİR VE ŞEYTAN)

İçimizdeki insi şeytanlara Ne demeli..! 

Hayatı boyunca sahip olduğu fikri-fiiliyatı mukaddes değerlere karşı mücadele içinde geçmiş şimdi ise Benim Müslüman halkımı kandıracağını düşünerek Filistin meselesine sahip çıkıp görünüp Meclis’e teklifte  bulunup güya sokakta direniş serbestliği istiyor vay hadsiz vay. 

Tamda şeytanla işbirliği değil mi..! Ama hesabın ve tuzağın farkında olan bu asil Necip millet bu numara ve takiyye yutmaz...! 

Değerli dostlar; Küresel oyun ve tuzakların farkında olmalıyız ve yerli işbirlikçilerin tezgâhlarına karşı uyanık olmalıyız milli ve manevi değerlerimizin korunması için İslam şemsiyesi altında ittihad yapmak mecburiyetindeyiz,

Benden hatırlatma..

Yazarın Diğer Yazıları