Yeğenini vurduktan sonra teslim oldu

Aile kavgası esnasında tüfekle damadına ateş ederken yanlışlıkla yeğenini yaralayan dayı, karakola giderek teslim oldu. 

Olay, 6 Mart’ta akşam sularında  Bolu'da Kültür Mahallesi Doktor Tevfik Atay Sokak'ta yaşandı. Eşi Selim Ş. ile tartışan Sevgi Ş., yan apartmanda yaşamakta olan annesinin yanına gitti. Eşinden hemen sonra kayınvalidesinin evine giden Selim Ş. ile Sevgi Ş'nin tartışmalarına orda devam etti. 

Sevgi Ş'nin dayısı Mehmet Ali G. de tartışmaya dahil olurken, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle evde bulunan tüfeğini çıkaran dayı Mehmet Ali G., tüfekle Selim Ş'ye ateş etti. Dayının silahından çıkan mermiler yeğeni Sevgi Ş'yi vurdu. Yeğenini yanlışlıkla vurup yaralayan Mehmet Ali G., olay yerinden kaçarken, yaralı Sevgi Ş. ise ilk müdahalesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Polis ekiplerinin aramakta olduğu Mehmet Ali G., dün sabah saatlerinde polis ekiplerine teslim oldu. Şahıs emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikten sonra, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralanan Sevgi Ş'nin ağır yaralıu olduğun ve yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme