• Haberler
  • Güncel
  • Yeniden Refah Partisi Konya İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Konya İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi, Konya ilçe belediyelerine aday olan kişilerin isimlerini açıkladı.

Yeniden Refak Partisi'nin 2024 Yerel seçimleri çalışmaları devam ediyor. Seçimlerde aday olacak kişilerin isimleri teker teker açıklanmaya başladı. Konya Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Ali Kemal Kara, Halkapınar ilçesi için Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İş adamı Ramazan Koçak, Ahırlı İlçesine ise İş adamı Yavuz Selim Demirel’in belediye başkanlıklarına adaylıkları açıklandı. Yapılan açıklamda Konya Büyükşehir Belediyesi,Karatay Belediyesi ve Meram Belediyesi için çıkarılacak adaylar hakkında açıklama yapılmadı.

Konya'nın tanınmış kişilerinden olan  Konya Tv ‘de ( Kanal 42 )  basın mensubu olarak çalışan ve şuan kendi reklam ajansını işleten iş adamı  Adem Aktaş, Meram Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.  Aktaş, Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanı İshak ARSLAN’A İl Binasında evraklarını teslim ederek başvuruda bulundu. Böylece, Meram Belediye Başkanlığı'na aday olacak kişilerin isimleri yavatan belli olmaya başladı. Diğer ilçelerin adaylarının ise Aralaık ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Konya İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı!

ADEM AKTAŞ KİMDİR?

Evli ve iki çocuk babası Adem AKTAŞ, Konya Meram doğumlu olup, göktaşları alanında 7.5 yıldır önemli çalışmalar yapmaktadır. Necmettin Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi'nde uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde bulunmuş olan Adem AKTAŞ, son olarak Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 

 

 

Bakmadan Geçme