Yer Yerinden Oynayacak: Japonlar'dan Korkunç Bulgu! 'Kovid İnsan Yapımı!'

Dünyayı yerinden oynatacak kritik o veri Korona salgınının başladığı Japonya'dan geldi.

Yer Yerinden Oynayacak: Japonlar'dan Korkunç Bulgu! 'Kovid İnsan Yapımı!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Japonlar kovid varyantının nüfusu azaltabilmek adına insanlar tarafından yapıldığını öngörerek elde ettikleri raporları ilk kez paylaştı. Japon bilim insanları tarafından yapılan araştırmanın sonucu ürperticiydi.

Nüfusu azaltmaya yönelik kasıtlı bir virüs yayılımı olduğu iddia edildi. Japonya Kyoto Üniversitesi ile Japonya Osaka Tıp Üniversitesi'nde Profesör olan iki öğretim üyesi aktif olarak sürdürdüğü çalışmaların sonuçlarını paylaştı.

İnsan Neslini Azaltmak için mi Planlandı?
Çin kaynaklı olarak Korona virüsünün insanları kontrol altına alabilmek amacıyla böyle bir salgın başlatıldığı söylendi. O raporun detaylarında şu sözlerle ilgi çekiciydi: “Sarskovit-2 Omicron varyantındaki mutasyonların evrim sürecinde doğal olmayan yapısı ve kasıtlı olarak mutasyon olasılığı tespit edildi.”

“Doğal Yollarla Çıkması Mümkün Değil!”
Japon bilim insanları doğal yollarla bunun çıkmasının mümkün olmadığını kovit virüsünün 100 ayrı Omikron alt değişkeni olduğunu öne sürdü. Üstelik kovit virüsünün bilinçli olarak dünyaya salındığına yönelik kesin kanıtlar da ortaya konulduğu iddia edildi.

Bakmadan Geçme