Yöntem Koleji'ne Konya anne ve çocuk festivaline yoğun ilgi!

Şehrimizde gerçekleştirilen Anne ve çocuk festivalinde, Yöntem kolejine, Konyalı veli ve öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdi. 

KASKONGRUP tarafından 16 – 17 – 18 – 19 Kasım tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Konya Anne ve Çocuk Festivalinde Yöntem Kolejine Konyalı veli ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 50’ye yakın firmanın katıldığı festivalde birbirinden güzel söyleşiler, müzikaller, gösteriler yer alırken, en dikkat çekici stant Yöntem Kolejininki oldu. Kurum öğretmenlerinin ve idarecilerinin katıldığı tanıtım standında, veli ve öğrencilerin özgün etkinliklere ilgisi görülmeye değerdi.    

Konuyla ilgili Yönetim Kurulu Üyesi ve Fen Bilimleri Öğretmeni Serdar Akar şunları ifade etti: “Bu tarz etkinliklerle Konyalı velilerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurumumuz anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisede Konya’da adından söz ettiren MEB ve ÖSYM sınavlarında Türkiye birincileri ve önemli dereceler çıkaran bir kurumdur. Eğitime gönül veren meslektaşlarımızla, Konya’mız ve Türkiye’miz için Atatürk ilke ve inkılaplarından şaşmadan elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Konyalı hemşerilerimize bize olan güvenini boşa çıkarmadığımızı/çıkarmayacağımızı belirtmek istiyor ve festivale katılarak bize yoğun ilgi göstermelerinde dolayı teşekkür ediyorum.” 
 

Bakmadan Geçme