Yunak'lı hayır severlerden depremzedeler İçin kavurma

Yunak Kaymakamlığı ve Yunak belediye başkanlığı koordinesinde depremzedelere göndermek için başlatılan canlı hayvan bağış kampanyasında Yunak'ın 42 mahallesinden yardım sever vatandaşlar 400 küçükbaş ve 10 büyükbaş bağışladı.

Yunak'lı hayır severlerden depremzedeler İçin kavurma
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Yunak Kaymakamlığı ve Yunak belediye başkanlığı koordinesinde depremzedelere göndermek için başlatılan canlı hayvan bağış kampanyasında Yunak’ın 42 mahallesindeki yardım sever vatandaşların bağışladığı 400 küçükbaş ve 10 büyükbaş hayvan veteriner hekimler kontrolünde   kesimhanede kesilerek karkas et olarak Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu ile Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonuna teslim ediliyor. 


 Teslim edilen  Etler,   gönüllü   Bayanlar tarafından yapılan   doğrama işleminin ardından okul aşçıları tarafından pansiyon ocaklarında kavurmaya dönüştürülerek Soğutma işleminden sonra, yarımşar kiloluk vakumlanmış bir şekilde paketlenen  Kavurma ve kıymalar,  en kısa sürede teslim edilmek üzere  Deprem bölgesine gönderilecek hale kolileyip hazır hale getirildi. Kavurmalar en kısa sürede yola çıkarılacaktır.
 

Bakmadan Geçme