Yürüyüşü beğenilmediği için kurşunlandı!

Sokakta kendi halinde yürüyen adamı karşısından gelen adam vurdu. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, İstanbul’un Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda gerçekleşti. İzzet K. evine doğru yol alırken, adamın karşısından gelen bir şahıs, silahlı saldırıda bulundu. Saldırıdan sonra adam bacağından yaralı bir şekilde kanlar içinde yerde yatarken, saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Yürüyüşü beğenilmediği için kurşunlandı!

Olaya tanık olan vatandaşların ihbarıyla olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı İzzet K., ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yürüyüşü beğenilmediği için kurşunlandı!

Olaydan sonra çalışmalar yaoan polis ekipleri, İzzet K.’nın ifadesinİ aldı. İfadede İzzet K.'nın kendini vuran şahsı tanıdığını ve herhangi bir husumetinin olmadığını söylemesi üzerine polis şşüpheli şahıs  Murat Y.’yi yakalamak için çevrede araştırma yaptı.

Yürüyüşü beğenilmediği için kurşunlandı!

Üstünde silahla beraber yakalanan Murat Y., gözaltına alınarak emniyete götürülürken, polise verdiği ifadede “Yürüyüşünü beğenmediğim için bacaklarından vurdum” dedi. Adli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıs, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Bakmadan Geçme