Zafer Partisinin Genç Yüzleri

Milletvekili aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesiyle dikkatler milletvekili adaylarına yöneldi.

Zafer Partisinin Genç Yüzleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ZAFER PARTİSİ KONYA:14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan seçime sayılı günler kala, 28. Dönem Milletvekili Genel seçim aday listesindeki genç yüzler yoğun ilgi gördü.  Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden olan 18 yaşındaki Mehmet Turan ve 20 yaşındaki Miraç Musa Akay’da bu genç yüzlerin arasında yer aldı.

“TÜRK GENÇLERİNİ ZAFER PARTİSİ'NDE BİRLEŞMEYE DAVET EDİYORUM”

Zafer Partisinin Genç YüzleriSeçilme yaşının 18’e düşürülmesi ile Zafer Partisi'nden Konya milletvekilliğine aday olduğunu dile getiren Mehmet Turan, “Selçuk Üniversitesi'nde çizgi film ve animasyon bölümünde 1. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 yıldır aktif olarak siyasetin içerisindeyim. Ülkemin geçirdiği bu sancılı günlerde bir Türk genci olarak kayıtsız kalamadım ve 2023 genel seçimlerinde Zafer Partisi'nden Konya milletvekilliğine aday oldum. Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine Türk gençliğinin çıkaracağının farkındayım ve tüm Türk gençlerini Zafer Partisi'nde birleşmeye davet ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır' ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Tek hedefi gençlere meclis çatısı altında hizmet edebilmeyi umut ediyorum” ifadelerini kullandı. Zafer Partisinin Genç YüzleriKaratay İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Zafer Partisi’nin genç Milletvekili adayı olan, Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2.Sınıf öğrencisi Miraç Musa Akay aynı zamanda Açık Öğretim programından Anadolu Üniversitesi Web tasarımı ve kodlama bölümünde okuyor.

“ATATÜRK ÇİZGİSİNDE TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM”

Gençlerin sesi olmak istediğini belirten Miraç Musa Akay, “Siyasetçi olmak için hedefime yürümeye başladım. Ailem beni bu konuda destekledi. Partideki büyüklerimiz de bizlere yardımcı olup destekliyorlar. Milletvekili seçilirsem Konya'da yaşayan gençlerin sorunlarıyla ilgilenmek istiyorum. Mecliste gençlerimizin sesi olmak istiyorum. Ülkemizde 13 milyon genç var. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisiyim. 13 milyon sığınmacı ve kaçağın Türkiye için bir tehdit oluşturduğunu görüyorum. Zafer Partisi'nin program ve politikalarının diğer partilerden daha detaylı ve ülkemiz için daha çok önem arz ettiğinin bilincindeyim" şeklinde konuştu.

MUHABİR: EDA NUR AKSOY

 

KONYA HABER- KONYA HAKİMİYET HABER
 

Bakmadan Geçme