ZEREN ERTAŞ KİMDİR? Aydın KYK yurdunda asansör düştü, facia yaşandı! Zeren Ertaş yaşamını yitirdi

Zeren Ertaş kimdir? Aydın KYK yurdunda asansör düştü, içerisinde bulunan 16 öğrenci yaralandı. 1 öğrenci ise yaşamını yitirdi. Ekiplerin incelemesinden sonra ölen kişinin Zeren Ertaş olduğu öğrenildi. Peki Aydın KYK yurdu asansöründe düşen Zeren Ertaş kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Zeren Ertaş hakkında tüm merak edilenler.

ZEREN ERTAŞ KİMDİR? Aydın KYK yurdunda asansör düştü, facia yaşandı! Zeren Ertaş yaşamını yitirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zeren Ertaş kimdir? Aydın'ın Işıklı Mahallesi'nde bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşanan trajik olay, ülke genelinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Olayın gerçekleştiği gece, yurtta kalan öğrenciler arasında sıradan bir geceydi. Ancak saatler ilerledikçe, yurttaki asansörün arızalandığı ve içinde bir grup öğrencinin mahsur kaldığı haberi hızla yayıldı. Hemen olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmaları, gece boyunca yoğun bir şekilde devam etti. Kurtarma ekipleri, mahsur kalan öğrencileri güvende tutmak için büyük bir çaba sarf ettiler. Uzun süren bu zorlu operasyon sonucunda, asansörden mahsur kalan öğrencilerin kurtarıldığı duyuruldu. Ancak ne yazık ki, kaza sonucunda bazı öğrencilerin yaralandığı ve hayatını kaybettiği açıklandı.

ZEREN ERTAŞ KİMDİR? 

Aydın’da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda arıza yapan asansörden çıkmaya çalıştığı sırada sıkışarak hayatını kaybeden öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş olduğu öğrenildi. Ertaş'ın ailesine haber verildiği öğrenildi.

ZEREN ERTAŞ KİMDİR? Aydın KYK yurdunda asansör düştü, facia yaşandı! Zeren Ertaş yaşamını yitirdi

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından bölgeye gelen Aydın Valisi Yakup Canpolat, yaşanan kaza hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Canpolat, "Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya hızla müdahale edildi. Kurtarılan 15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Ancak maalesef bir öğrencimizi kaybettik. Asansörün son bakımının 21 Eylül'de yapıldığını öğrendik. Biz de idari soruşturma başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz" dedi.
 

Bakmadan Geçme