5 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye genelinde birçok önemli etkinlik ve görüşmeler gerçekleşecek. Bu gelişmeler, Türkiye'de siyasi, diplomatik, ekonomik ve spor alanlarında yoğun bir gün geçirileceğini gösteriyor. İşte günün öne çıkan gelişmeleri…

Bugün Türkiye genelinde birçok önemli etkinlik ve görüşmeler gerçekleşecek. Bu gelişmeler, Türkiye'de siyasi, diplomatik, ekonomik ve spor alanlarında yoğun bir gün geçirileceğini gösteriyor. 
İşte günün öne çıkan gelişmeleri:
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİVAS'TA HALKA SESLENECEK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tarihi Kent Meydanı'nda düzenlenecek mitingde Sivaslılara hitap edecek. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile gerçekleştireceği ikili görüşme ve ortak basın toplantısı da günün diğer önemli olayları arasında yer alacak.
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ FİLDİŞİ SAHİLİ SENATO BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK 
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile gerçekleştireceği görüşmeyle diplomatik ilişkileri güçlendirecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İN PROGRAMI 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da gerçekleştireceği Halk Buluşmaları ve açılışlarda halkla bir araya gelecek.
ADALET BAKANI TUNÇ'UN ZİYARETLERİ 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Burdur'da iş yurtları tesisinin açılışı ve çeşitli ziyaretler için kente gelecek, ayrıca Antalya'da esnaf ziyareti ve gençlerle buluşma etkinliklerine katılacak.
İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER'İN ESNAF ZİYARETİ 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki Hamamönü'nde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN'DAN İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANTISI 
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları konulu İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.
BASKETBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TÜRK TEMSİLCİSİ 
Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Telekom Baskets Bonn ekibini Tarihi Kent Meydanı'nda ağırlayacak.
A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMI'NIN KURA HEYECANI 
2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (EURO 2025) için kura çekimi İsviçre'de gerçekleştirilecek, A Milli Kadın Futbol Takımı'nın rakipleri belli olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme