Akşehir Belediyesinden depremzedelere yardım çeki

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yaşayan depremzedeler için hazırlanan yardım çekleri imza karşılığında sahiplerine teslim edildi.

Akşehir Belediyesinden depremzedelere yardım çeki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: KYK yurdunda ve ilçe genelindeki evlerde ikamet eden depremzedelere Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce oluşturulan ekiplerce Ramazan Bayramı öncesinde Gıda Yardımı ve Kıyafet Yardım çekleri imza karşılığında teslim ediliyor. Şu ana kadar 700 adet gıda yardım çeki ile 750 adet kıyafet yardım çekinin teslim edildiği ve ekipler eşliğinde dağıtımların da sürdüğü kaydedildi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açıklamada, “Deprem felaketinin ardından Akşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz belediye olarak yardımlaşma duygusu taşıyan bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu münasebetle depremzedelerimize yardım çeki hazırladık. Akşehir’de ikamet eden tüm depremzedelerin yardım çekleri belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce oluşturulan ekiple Ramazan Bayramı öncesine kadar dağıtılması planlanmaktadır. Çeklerin sahiplerine ulaştırılması noktasında büyük özveri ile çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme