• Haberler
  • Konya
  • Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'nde final etabına yükseldi

Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'nde final etabına yükseldi

Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, Türkiye Oturarak Voleybol 1. Lig 1. Etap müsabakalarında dört galibiyet alarak final etabına yükseldi.

21-24 Nisan 2024 tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Karabük’te gerçekleştirilen Türkiye Oturarak Voleybol 1. Lig 1. Etap müsabakalarında, Akşehir’i temsil eden Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, büyük bir başarı elde etti. Kulüp, grubunda çıktığı 5 maçın dördünü kazanarak final etabına yükseldi.

Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, bu önemli organizasyonda beden eğitimi öğretmenleri Erhan İşci ve Cevdet Dural önderliğinde sıkı bir antrenman programıyla hazırlandı. Kulüp antrenörleri, bu başarıda sporcuların emeği kadar Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal ve ekibinin de büyük desteklerinin olduğunu belirtti.

Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü, kısa sürede Türkiye'de tanınan ve saygı duyulan bir konuma gelerek, rakiplerine ciddi rekabet sağladı. Engelli sporcuların yaz kış demeden fedakarca antrenman yaparak gösterdikleri çaba ve ilgi, kulübün gelecek vaat eden bir yapıya sahip olduğunu gösterdi.

Önümüzdeki dönemlerde de bu başarının devam edeceği ve Akşehir'in adını daha da fazla duyuracağına inanan kulüp yönetimi, sporcularını daha da motive ederek yeni zaferlere ulaşmayı hedefliyor. 

Bakmadan Geçme