Akşener: Sinan Ateş'in katilleri hesap vermezse şerefsizim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa Kent Meydan'ında vatandaşlara seslendi. Akşener Konuşmasında Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş'e de değindi. Akşener, 'Sinan Ateş'in katilleri hesap vermezse namerdim, şerefsizim.' dedi.

Bursa’nın bir değerini yitirdiğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Şimdi, Sinan Ateş'in kardeşleri, ablaları, büyükleri... Bursa, bir değerini kaybetti. Gencecik bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler belli, katiller belli ama uçan kuşu bilen bilümum teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bilen Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini bulamıyorsun? İşte bunun adı, "Artık iktidardan gidiyor olmaktır" şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU 13’NCÜ CUMHURBAŞKANIMIZ OLACAK”
14 Mayıs Akşamı milletin helal oylarıyla seçimi kazanacaklarını belirten Genel Başkan Meral Akşener, “Öyle olduğu için bu kadar kabalar, bu kadar hakaret ederek yol yürüyorlar. 14 Mayıs akşamı, helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz, Kılıçdaroğlu'nu da makamına oturtacağız. Ben de başbakan olacağım. Helal oylarınızla partimizi 1. parti çıkaracaksınız.” dedi. 

“SİNAN ATEŞ’İN KATİLLERİ HESAP VERMEZSE ŞEREFSİZİM”
Muhsin Yazıcıoğlu’nun da kanın yerde kaldığını dile getiren Akşener, “Sinan Ateş'in katilleri hesap vermezse namerdim, şerefsizim. Muhsin Başkanın da kanı yerde kaldı. O suikast ne oldu bitti, kimse ne olduğunu anlayamadı. Muhsin Başkan içimizde bir yara, Sinan da çok taze bir yara.” ifadelerine kullandı. 
 

Bakmadan Geçme