Nalçacı grubu Lideri Ertan Soğancı: Konyaspor yönetimi istifa etmelidir

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişata son veremeyen Konyaspor'da yönetime tepkiler gelmeye devam ediyor. Hâkimiyet.com'a özel açıklamalarda bulunan Nalçacı taraftar gurubu Lideri Ertan Soğancı, Konyaspor yönetiminin istifa etmesini istedi.

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in İlk 6 haftasına iyi bir giriş yapan ancak sezonun geri kalan bölümünde art arda aldığı beraberlikler sonucu teknik direktör. İlhan Palut ile yolları ayıran ve yerine sırp teknik direktör Stanojević'i getiren Konyaspor yönetimine tepkiler sürüyor.

Hâkimiyet.com'a özel açıklamalarda bulunan Nalçacı taraftar gurubu Lideri Ertan Soğancı, İlhan Palut'un ayrılığının çok yanlış olduğunu ve bu kararın birçok taşı yerinden oynattığını vurguladı. Ertan Soğancı, yeni gelen teknik direktörün yanlışları 2 katına çıkarttığını belirtti. Soğancı, Olası teknik direktör değişikliğinin maliyetine vurgu yaparak, " İlhan Palut'un tazminatı ve olası teknik direktör değişikliğinden dolayı Stanojević'e verilecek olan tazminatın yükünün ortalama maliyetinin 100 milyon lira olması nedeniyle yönetimin istifa etmesini istedi.

Konyaspor Yönetimininin yaptığı transferlerin yetersizliğine değinen Soğancı, "Calvo hariç hiç bir transfer taraftarı tatmin etmedi ve yeni transfer edilen futbolcular geldikleri takımlarda forma giyemeyen oyunculardı" diye konuştu.

TARAFTAR PALUT YADA SERGEN'İ İSTİYOR

Yönetimin istifa etmesi hâlinde yeni gelecek olan yönetime çağırıda bulunan Soğancı, "Göreve gelen yönetimin ilk işi Stanojević ile yolları ayırmak olmalıdır. Konyaspor taraftarı İlhan Palut'tan memnundu. Mümkünse ilk tercih İlhan Palut olmalı. İlhan hoca mümkün değilse yeni yönetim Sergen Yalçın'ı getirip arkaya yaslanmalı" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme