• Haberler
  • Spor
  • Arda Turan: 'Takımım birçok rekoru altüst etti'

Arda Turan: 'Takımım birçok rekoru altüst etti'

Trendyol 1'inci Lig'de şampiyon olan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, 'Ligin ikinci haftasında liderliği aldık. Çok şükür bugün de lider tamamladık. Takımım birçok rekoru altüst etti. Herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi. 

Trendyol 1’inci Lig’de şampiyon olan Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan, "Ligin ikinci haftasında liderliği aldık. Çok şükür bugün de lider tamamladık. Takımım birçok rekoru altüst etti. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 


Trendyol 1’inci Lig’in şampiyonu Eyüpspor, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
Kupa töreni sonra açıklama yapan teknik direktör Arda Turan, “çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Ligin ikinci haftasında liderliği aldık.

Çok şükür bugün de lider tamamladık. Takımım birçok rekoru altüst etti. Herkese çok teşekkür ediyorum. 


Başkanımız Murat Özkaya sağ olsun bu yatırımları yapıyor, Fatih Kulaksız da aynı şekilde... Ekibime çok teşekkür ediyorum ama her zaman oyuncular çok önemliler. 


Beraber çok iyi hareket ettiler. Tabii ki çok iyi oyuncular ama iyi oyuncuları beraber oynatmak önemli bir erdemdir. Bu ülkede çok büyük takımlar kuruldu ama bir yere çıkamayan ve şampiyonluk kazanamayan bir sürü ekip var. 


O yüzden futbolda bazı söylemlerin; taktiğin, sistemin ve çalışmanın önüne geçmemesi lazım. Ekibimle ve oyuncularımla gurur duyuyorum.

Eyüp'e hayırlı olsun. Eyüpsultan, birçok il gibi potansiyeli olan bir semt. İnşallah Süper Lig'de bu semtin hakkını vermeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.


 

AA

Bakmadan Geçme