Bahçeli: Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da seçmenlere seslendi. Bahçeli, 'Kılıçdaroğluna gidecek her oy Kandil'e gidecektir' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aydın’da ’14 Mayıs’ta Aziz Millettim sıra sende’ adlı mitinde vatandaşlara seslendi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli, askerlerimizi şehit edenlerin Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu belirterek, Kılıçdaroğlu’na gidecek her oyun Kandil’e yarayacağını söyledi. 

Yeşil Sol Parti demenin CHP ve İYİ Parti demek olduğunu vurgulayan Devlet Bahçeli, “Kandil'e yuvalanan teröristler CHP'ye, İYİ Parti'ye destek açıklaması yapmaktadır. CHP'li bir yönetici buna tepki göstermemiştir. Nevşehir'de yalandan gözyaşı döken İYİ Parti başkanında itiraz duyulmamıştır. HDP'nin bir eş başkanı Aydın'da konuşmuş, terörist arkadaşlarının serbest kalması için rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile birlikte yürümüyorlardı, bunlar yalancıdır, namerttir. YSP demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini kafese almıştır.” şeklinde konuştu.

Bahçeli, şu şekilde konuştu: “Görülüyor ki CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile ittifak halinde değil; bu cani örgütün yedeği haline gelmiştir. CHP'ye, İP'e ve diğerlerine bedel ödetmek milli iradenin gereği midir?"
 

Bakmadan Geçme