• Haberler
  • Konya
  • Beyşehir Caddesi'ndeki Su Şebeke Arızasına Anlık Müdahale

Beyşehir Caddesi'ndeki Su Şebeke Arızasına Anlık Müdahale

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Beyşehir Caddesi Meram Tıp Fakültesi önünde meydana gelen su şebeke arızası nedeniyle vatandaşları bilgilendirdi. Ekiplerin müdahalesi devam ederken, kesintiden etkilenen mahallelere su verilmesi kısmi olarak başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Beyşehir Caddesi Meram Tıp Fakültesi önünde meydana gelen su şebeke arızası nedeniyle vatandaşları bilgilendirdi.

Ekiplerin müdahalesi devam ederken, kesintiden etkilenen mahallelere su verilmesi kısmi olarak başladı.

Saat 10:40 itibariyle Hocacihan, Yaka ve Köyceğiz mahallelerine suların tekrar verilmeye başlandığı belirtilirken, yaşanan su şebeke arızasının nedeni hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

Trafik akışının sadece tek şeritten sağlandığı bölgede gerçekleştirilen çalışmanın tahmini tamamlanma süresi ise 15:00 olarak açıklandı. Sürmekte olan müdahalenin ardından normal su temini sağlanana kadar vatandaşların dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları tercih etmeleri önerildi.

KOSKİ yetkilileri, yaşanan aksaklığın giderilmesi için titiz bir çalışma yürütüldüğünü ve vatandaşların mağduriyetinin en aza indirilmesi için çaba gösterildiğini ifade ettiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme