• Haberler
  • Güncel
  • Bilet Alacaklar Dikkat: Bilet Kalmayabilir! 'Yüzde 75'i Satıldı'

Bilet Alacaklar Dikkat: Bilet Kalmayabilir! 'Yüzde 75'i Satıldı'

Yeni yıla adım adım hayallerini piyango biletine bağlayanlar için İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanlığında yeni bir açıklama geldi.

Satışların geçtiğimiz yıla oranla katlanarak arttığını ifade eden Başkan Ahmet Yazıcı bilet almak isteyenlerin bir an önce harekete geçmesini, biletlerin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

İstanbul Milli Piyango bayileri Esnaf Odası Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada biletlerin yaklaşık %75'ini satıldığına dair bilgiye yer verildi. Milli Piyango'nun yılbaşına özel yapılacak yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu.

Bayiler Tıklım Tıklım Dolup Taşıyor!

Büyük ikramiye 400 milyon lira için harekete geçen vatandaşlar toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin liralık ikramiye için Milli Piyango bayilerini doldurmaya başladı. Yurdun farklı bölgelerinde akın akın başlanan bilet alımları geçtiğimiz yıla oranla daha da arttı.

Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık günü televizyondan naklen canlı yayına aktarılacak. Çekilişin resmi sonuçları ise Milli Piyango'nun internet sitesi üzerinden vatandaşla paylaşılacak.

Günde 50 Bin Adet Satıyor!

Tüm Türkiye'de başlayan milli piyango bileti alımında İstanbul rekoru elinden bırakmıyor. Büyük ikramiye seyyar satıcılarda daha çok çıkabiliyor. Türk tarihinde rekor olacak bu ikramiye için bilet satışı yapan bir bayi son bir haftalık süreçte satış sayılarının daha da artmasını beklediğini söyleyerek “Günde 50.000 tane bilet satıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Bakmadan Geçme