Çelikkayalar indirime gidiyor

Konya merkezde 2 bin kişiyi istihdam eden yerel market indirim yapacağını duyurdu.

Çelikkayalar indirime gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelikkayalar AVM’nin 2023 yılı lansman toplantısı Grand Milenyum Otel’de gerçekleştirildi. Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Konya’da, Konya’ya yatırım yapıyoruz. Bugün ekibimiz ile birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik istihdam olarak 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz. Fiyatlarımızı da vatandaşlarımıza da daha uygun hale getirmek karlılık oranında düşüşler yapıp vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli fiyatlarla hizmet sunmayı hedefliyoruz.” şelkinde konuştu.
 

Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, "Şirketimiz 29 zincir marketiyle Toplamda 1600 personelle hizmet vermektedir. Biz bu şehrin markasıyız sloganıyla çıktığımız bu yolda hem şirketimizi yerli üreticilere hemde Konyalı hemşerilerimize sağlıklı, geniş ürün çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. Şu anda Çelikkayalar genel merkezimizde  30 bin m2 kapalı alanımız ve 80 araçlık filomuzla marketimize en modern şekilde dağıtım yapıyoruz. Akdeniz bölgesinde bulunan Alanya Serik'teki depolarımızda sebze meyvelerin en iyilerini toparlayıp marketlerimizdeki reyonlarımızda vatandaşlarımız için satışa sunuyoruz. Tüm bunların yanında  Türkiye'de ilk olan bir uygulamayı da devreye soktuk. www.celikkayalaronline.com.tr sitemizde vatandaşlarımıza online alışveriş imkanı sağlıyoruz. Uygulamaya başladığımız ilk günden bu yana  vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Ve şuanda 400 bin müşterimiz bu uygulamayı aktif bir şekilde kullanıyor. Şuan online alışveriş imkanı sunduğumuz bu uygulamayla sektöründe yerel olarak bu hizmeti veren firmalar arasında birinci sırada bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.


"BİZ BU  GÜNLERE HEMŞERİLERİMİZLE GELDİK "
Başkanı Ali Kaya, "Parekende sektöründe lider olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, online alışveriş için  taze ürün gruplarımızı 40 araç ve 70 personel  ile  en geç 30 dkda sipariş verilen adrese teslim ediyoruz. Biz bu günlerde söz değerli hemşerilerimizle geldik. Ve inşallah bu başarımızı sizinle daha da ileriye taşıyacağız. Çelikkayalar ailesi Olarak yatırımlarımızı Sadece parekende sektöründe değil, farklı sektörlerde de devam ettiriyoruz. Şu anda 2 tane petrol istasyonu, 1 tane dinlenme tesisinin yanında GES sistemleriyle de yatırımlarımız devam ediyor." dedi.

"EN KALİTELİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ "

Başkan Kaya, "2023 yılı yatırım projemiz arasında bulunan 4 mağaza ve 1 petrol dinlenme tesisinin yanında GES sistemleriylele de yatırımlarımız devam ediyor. 2023 yılı yatırım projemiz arasında bulunan 4 mağaza ve 1 petrol dinlenme tesisinin inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah 2023 yılı sonunda kadar bu projemizi de Konya'ya kazandıracak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca şirket olarak ülkemize ciddi bir istihdam sağlıyoruz. 2023 yılı içersinde taşeron firmalarımız ve yeni yapacağımız yatırımlarla istihdam sayımızı 2 bin kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. İdari müdürlerimizle 33 şubemize Konyalı hemşerilerimize parekende sektöründe en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz."

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI 
Konuşma yapmak için sahneye çıkan Çelikkayalar Onursal Başkanı Mesut Kaya, konuşma sırasında gözyaşlarının tutamadı. duygusal anlar yaşayan Kaya," Bugünlere gelmek için çok çalıştık. Bugünlere gelmek kolay olmadı. Bizi buralara taşıyan tüm Konyalı hemşerilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımız duygu tarif edilemez. Herkese teşekkür ediyorum.”

Lansmanda en dikkat çeken an ise Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya'nın çocukluktan bugüne kadar süren macerasını içeren bir video oldu.  Lansman sonunda Kupalar ve plaketler sahiplerine taktim edildi.

Bakmadan Geçme