Deontay Wilder, Joshua'nın kendisiyle dövüşmek İstemediğini öne sürdü

Eski WBC ağır siklet boks şampiyonu Deontay Wilder, Anthony Joshua'nın kendisiyle dövüşmek istemediğini belirterek Andy Ruiz'e karşı planlanan bir final karşılaşması için açıklamalarda bulundu.

Deontay Wilder, Joshua'nın kendisiyle dövüşmek İstemediğini öne sürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski WBC ağır siklet boks şampiyonu Deontay Wilder, eski WBA, IBF ve WBO şampiyonu Andy Ruiz’e karşı planlanan bir final elemesi için her şeyin bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti.

ES News’e konuşan Wilder, “Ben ve Andy için en önemli şey, sadece konum, birçok farklı insanla birçok toplantım oldu” dedi. Andy ile dövüşmek istediğini vurgulayan Wilder, Anthony Joshua’nın kendisiyle dövüşmek istemediğini belirtti.

Joshua’nın organizatörü Eddie Hearn, yakın zamanda Wilder’ın eş menajeri Shelly Finkel ile sohbet etmişti ancak Wilder, Joshua’la yakın zamanda herhangi bir karşılaşmanın olacağını sanmıyor. Joshua ile yakın zamanda olası bir karşılaşma hakkında açıklama yapan  Wilder, “Joshua benimle dövüşmek istemiyor, bu açık ve net. İnsanlar neden bunu sorup duruyor anlamıyorum. Ona 50 milyon dolar teklif edildiğinde herkesin bilmesi gerekirdi… Ve o bunu kabul etmedi. O zaman onun hakkında şüpheli bir şeyler olduğunu anlamaları gerekirdi. Joshua savaşmak istemiyor.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme